***Συνεχίζοντας δυναμικά και το χειμώνα***

Home ***Συνεχίζοντας δυναμικά και το χειμώνα***

***Συνεχίζοντας δυναμικά και το χειμώνα***

***Συνεχίζοντας δυναμικά και το χειμώνα***

Το Κτήμα Οινοφόρος – Glass Hall συνεχίζοντας τις επιτυχημένες εκδηλώσεις του καλοκαιριού, κατά τη διάρκεια του χειμώνα θα λειτουργήσει ως «μουσική σκηνή» φιλοξενώντας επώνυμους και ποιοτικούς καλλιτέχνες στις ανακαινισμένες εσωτερικές αίθουσες με θέα το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, κάτω από ένα υπέροχο γυάλινο αίθριο.

***Δημήτρης Ζερβουδάκης 25 και 26 /11/2016***
Η Ανατολή συναντά την Δύση, με τον μοναδικό τρόπο που ο Δημήτρης Ζερβουδάκης γνωρίζει καλά. Έναν τρόπο που υπηρετεί ακόμη καλύτερα με την στεντόρεια, αισθαντική φωνή του και την επικοινωνιακή του δεινότητα.
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης έχει συνδέσει με έντεχνο τρόπο το βίωμα με τη μουσική και έχει κατοχυρωθεί ως ένας από τους καλύτερους τραγουδοποιούς στο μουσικό στερέωμα.

***Συνεχίζοντας δυναμικά και το χειμώνα***

***Encardia 3/12/2016***

Αυτήν τη φορά με χειμωνιάτικη παρεϊστικη διάθεση σαν σε οικογενειακή γιορτή,  με φώτα χαμηλωμένα, Θα μας πούνε με τον τρόπο που ξέρουν καλά τραγούδια και ιστορίες από την πεδιάδα του Σαλέντο της Νότιας Ιταλίας, εκεί που κτυπά ή καρδιά της μουσικής τους…

***Συνεχίζοντας δυναμικά και το χειμώνα***

***Πέννυ Μπαλτατζή 17/12/2016***

Η Πέννυ Μπαλτατζή, η τραγουδοποιός με τη βελούδινη φωνή που έφερε το Swing στην Ελλάδα, προτείνει ένα νέο μουσικό πρόγραμμα με τίτλο «Χθες το βράδυ».

***Συνεχίζοντας δυναμικά και το χειμώνα***

***Δημήτρης Υφαντής και Θοδωρής Κοτονιάς στις 24 & 25/12/2016***

Το Κτήμα Οινοφόρος – Glass Hall σας προσκαλεί να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα σε ένα εορταστικό πρόγραμμα που συναρπάζει, συγκινεί και μεταδίδει θετική ενέργεια με τους αγαπημένους καλλιτέχνες Δημήτρη Υφαντή και Θοδωρή Κοτονιά στις 24 & 25 Δεκεμβρίου.

Μια αναδρομή σε τραγούδια που αγαπήσαμε από … «Τα κλειδιά» της άτιμης καρδιάς έως τη «Φωτεινή πλευρά της ζωής» του Θοδωρή Κοτονιά και από το «Καίγομαι και σιγολιώνω» έως την «Κρασομηλιά» του Δημήτρη Υφαντή.

Με άκρως γιορτινή διάθεση και χιούμορ σε ένα πανέμορφο χώρο θα μας ταξιδέψουν από τη σκοτεινή ως τη φωτεινή πλευρά της ζωής με διαδρομές από την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και από τη μουσική παράδοση όλης της Ελλάδας.

Χριστούγεννα δεν είναι μονάχα η μουσική που έχουμε συνηθίσει να «ντύνει» αυτές τις μέρες. Είναι κι αυτές οι μελωδίες που μας ταξιδεύουν για λίγο και μας θυμίζουν ωραίες στιγμές ή μας προετοιμάζουν για μια όμορφη γιορτή….

Κλαρίνα, φλογέρες , λαούτα και ηλεκτρικές κιθάρες θα μας ξεσηκώσουν σε ένα χριστουγεννιάτικο «πανηγύρι» με απρόσμενες μουσικές εκπλήξεις.

***Συνεχίζοντας δυναμικά και το χειμώνα***