Ηλεκτρονική Πληρωμή

Στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας σας, θα ερωτηθείτε για τον τρόπο εξόφλησης. Εάν επιλέξετε την άμεση πληρωμή, η διαδικασία είναι σύντομη και η εξόφληση γίνετε άμεσα με τις παρακάτω μεθόδους.

  • Πιστωτικές Κάρτες
  • Χρεωστικές Κάρτες
  • Προπληρωμένες Κάρτες
  • Paypal
  • Skrill

Επιλέξτε το Paypal ή το Skrill ώστε να οδηγηθείτε στη σελίδα άμεσης πληρωμής. Αν είστε χρήστης του Paypal ή του Skrill εισάγετε τα αντίστοιχα στοιχεία (όνομα χρήστη και κωδικό) και αποδεχθείτε την πληρωμή.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με πιστωτική / χρεωστικής, ή προπληρωμένης κάρτας αγορών επιλέξτε την αντίστοιχη επιλογή και εισάγετε προσεκτικά τα στοιχεία της κάρτας σας.

Σε κάθε περίπτωση το ποσό που χρεώνεστε είναι εφάπαξ, χωρίς δώσεις και χωρίς έξτρα κρατήσεις από τους πιστωτικούς φορείς.

Η χρέωση των καρτών γίνετε απευθείας από το Paypal και το Skrill στη δική τους σελίδα και όχι από το Λέσβιος Οίνος. Τα στοιχεία των καρτών δεν μας κοινοποιούνται οπότε δεν έχουμε στην κατοχή μας τέτοιου είδους ευαίθητα προσωπικά δεδομένα.  Ο Λέσβιος Οίνος λαμβάνει ενημέρωση μόνο για την επιτυχή ή μη, ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Σε περίπτωση που η κάρτα σας είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό διαφορετικού νομίσματος από το ευρώ (€) που θέλετε να πληρώσετε, ενδέχεται να σας χρεώσουν ένα ποσό για την μετατροπή του νομίσματος. Ο Λέσβιος Οίνος ουδεμία σχέση έχει με αυτή τη χρέωση η οποία προέρχεται από τον φορέα στον οποίο εκτελείται η συναλλαγή.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Εάν επιλέξετε να πληρώσετε καταθέτοντας το ποσό σε σε ένα φυσικό ή ηλεκτρονικό τραπεζικό κατάστημα ή θυρίδα ή ΑΤΜ, κάντε κλικ στην αντίστοιχη επιλογή όταν ερωτηθείτε κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας. Οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί θα εμφανιστούν και θα σας σταλούν με email ώστε να προχωρήσετε στη διαδικασία του εμβάσματος.

Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμή σας θα πρέπει να αποστείλετε με email ή FAX αντίγραφο του καταθετηρίου σας με ευδιάκριτο τον αριθμό παραγγελίας (θα τον βρείτε μέσα στο email που θα έχετε λάβει). Η παραγγελία σας θα αποσταλεί αμέσως μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν επιλέξετε να πραγματοποιήσετε την κατάθεση του ποσού σε άλλη τράπεζα από αυτές με τις οποίες συνεργαζόμαστε, θα επιβαρυνθείτε με πρόσθετα έξοδα τραπεζών ενώ η διαδικασία επιβεβαίωσης της κατάθεσή σας, θα καθυστερήσει 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Επίσεις να ξέρετε ότι ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με τραπεζικά έξοδα για κατάθεση σε λογαριασμό τρίτου, ανάλογα με την πολιτική της κάθε τράπεζας.

Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο της αντικαταβολής. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να πληρώσετε ολόκληρο το ποσό στον εκπρόσωπο της μεταφορικής εταιρείας που θα σας παραδώσει το δέμα. Τα έξοδα της αντικαταβολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Αντικαταβολή

Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο της αντικαταβολής. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να πληρώσετε ολόκληρο το ποσό στον εκπρόσωπο της μεταφορικής εταιρείας που θα σας παραδώσει το δέμα. Τα έξοδα της αντικαταβολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Επιταγή

Δεχόμαστε επιταγές μόνο από τους κατά τόπους αντιπροσώπους μας και για μεγάλες παραγγελίες.